پیاز بدون اشک

برای کاهش اشک چشم هنگام پوست کندن و خرد کردن ابتدا پیاز را در فریزر بگذارید تا کاملا سرد شود. بعد با خیال راحت آن راببرید. البته اگر پیاز خرد کردن را در محلی که جریان هوا وجود دارد انجام دهید مشکل حل می شود. اما اگر پیدا کردن چنین جایی امکان ندارد فقط بالای پیاز را ببرید و ته آن رادر آخر کار قطع کنید. بیشترین مقدار ترکیبات سولفوریک که باعث سرازیر شدن اشک در هنگام خرد کردن پیاز می شود در ته آن جمع شده است، ته پیاز را درست قبل از خوردن یا آماده کردن برای آشپزی جدا کنید.

خواص انگور

مصرف انگور پس از عمل جراحی موجب تقویت بدن و از بین رفتن ضعف های ناشی از آن می شود. انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده، بدین ترتیب که اگر انگور را تا ظهر خالی میل کنید لاغر می شوید و اگر انگور را با غذا میل کنید چاق می شوید. توجه داشته باشید وقتی انگور میل می کنید پشت سر آن آب سرد ننوشید و یا میوه های خشک مانند برگه هلو وغیره را با انگور و آب میل نکنید زیرا دچار دل درد می شوید. یکی از خواص انگور صاف کنندگی خون است. انگور قند خون را تنظیم می کند. انگور قرمز برای تصفیه ی خون و خونسازی از انگور سبز بهتر است. انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس)، مناسب و سازگار است. برگ آن مقوی و قابض و دم کرده ی آن مدر است.

 

خواص کنجد

کنجد از جمله گیاهانی است که هم برگ و هم دانه آن مورد مصرف قرار می گیرد،مصرف این گیاه دارویی به هر شکل دارای اثرات فراوانی در رفع دردهای سوزش معده،سرطان،سل و کم خونی است.خواص معجزه آسای دانه کنجد را برای اولین بار چند دانشمند فرانسوی کشف کردند و امروزه از آن به نام «تامینا» که اسم ترکی کنجد است در بازار کشورهای اروپایی به وفور به فروش می رسد. ماده ی«لیستین»این گیاه دارای چربی فسفسرداراست، چربی این دانه برای اعصاب لازم است ومغز انسان نیاز زیادی به آن دارد. لیستین در تقویت حافظه نیز نقش اساسی دارد. چرا که 20 درصد از مغز از لیستین ساخته شده است. روغن کنجد به جای روغن های اشباع شده باعث پایین آمدن سطح تری گلیسیرید و کلسترول بدن و بیماری های قلبی و عروقی می شود.